Yinger — Volledig redesign van de website, geoptimaliseerd voor sales.  

WIE
Yinger

WAT
Volledig redesign

WANNEER
December 2018

Doel: het redesignen van de webshop zodat de huisstijl online goed doorgetrokken wordt, alles geoptimaliseerd voor sales.   

Uitdaging: De oude webshop van Yinger voldeed niet aan de normen voor een goed werkende website. Daarnaast kwam de huisstijl niet goed naar voren in de website. Elke pagina is onder handen genomen en volledig herontworpen. 

Kernwaarden:

BETROUWBAAR

RUSTGEVEND

BEHULPZAAM

INSPIREREND

STERK

Responsive Design

Elke pagina is responsive ontworpen, mobile first. Mobile first ontwerpen zorgt ervoor dat er geen overbodige informatie getoond wordt omdat er maar beperkt ruimte is. Vanaf het mobiele ontwerp kan er gekeken worden of het nuttig is om de extra ruimte te gebruiken voor op een groter scherm. 

Klik om groter te bekijken

User Experience Design

Bij het project is ook een stukje UX design komen kijken. Er is namelijk voor Yinger een op maat gemaakte module ontwikkeld waar gebruikers een set kunnen samenstellen en hier zelf hun gewenste kleuren voor uit kunnen kiezen. Om dit proces soepel te laten verlopen is er getest met verschillende doelgroepen. Naast deze module is ook de rest van de website getest.

Elke stap uitgedacht

Om misstanden te voorkomen is de volledige flow uitgewerkt; dit houdt in dat er ook rekening is gehouden met eventuele foutmeldingen (zoals hiernaast in het betaalproces). Door een site-map te maken werd het inzichtelijk welke states er per scherm uitgewerkt moesten worden.

De site is nog in aanbouw, maar breng alvast een bezoekje aan Yinger.nl

 

Back

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Share